Atac la secunda - metoda 1

Avem aici o metoda destul de simpla pentru a trimite multe atacuri intr-un interval de timp scurt (4-5 pe secunda indiferent de numar) folosind browserul mozilla.

A. Prima etapa este sa selectati satul pe care doriti sa-l atacati (vezi poza de mai jos).
B. A doua etapa este deschideti mai multe tab-uri in functie de cate atacuri vreti sa lansati de pe linkul de "Trimite trupe" (1 tab = 1 atac).
In cazul de fata 6 valuri
C. Etapa a treia este sa pregatiti atacurile.
Introduceti trupele in fiecare tab (val de atac) pe care le doriti, selectati tipul atacului (normal sau raid).
ATENTIE!! Ordinea se pastreaza, asadar trupele trecute in primul tab vor fi trimise primele, cele trecute in tab-ul 2, primele dupa si tot asa.
D. Dupa ce ati dat OK, etapa a 4-a este sa selectati modul offline de lucru pentru browserul dumneavoastra dupa modelul de mai jos.
E. Intrucat sunteti in modul de lucru offline, atacurile nu vor fi trimise si veti obtine o eroare ca cea de mai jos. Dupa ce ati dat ok in toate tab-urile este timpul sa ne intoarcem in modul de lucru online.
F. Dupa ce am dat OK in offline mode la fiecare atac, ne pozitionam pe primul tab, unde am pus cleanul iar celelalte valuri sa spunem ca sunt valurile de distrugere.
Dupa pozitionarea pe primul tab, debifam Offline mode si ne pregatim sa incarcam paginile in mod online ca in poza de mai jos.
Acest lucru se face dand click dreapta pe primul tab si selectand "reload all tabs" si vom primi urmatoarea eroare:
Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa tineti butonul ENTER de la tastatura apasat. Toate tab-urile se vor incarca, trimitand astfel atacurile.
Cel mai bine este sa verificati atacurile date, exista sansa sa nu le nimeriti chiar pe toate in acelasi val, dar se pot intotdeauna trimite chiar si mai multe in acelasi timp
BAFTA